Tuesday 11 September 2012


Interesserer du dig for PR, kommunikation og events? Så bliv Projekt Frivillig Agent!

Interesserer du dig for PR, kommunikation og events?
Så bliv Projekt Frivillig Agent på din uddannelsesinstitution!
Projekt Frivillig søger friske, unge mennesker, der brænder for PR, kommunikation og events. Vi har brug for Agenter rundt på landets uddannelsesinstitutioner, der sammen med Frivillighedsvejlederen kan hjælpe med at promovere Projekt Frivillig.
Vi sender dig informationer, materialer eller spændende tilbud om frivilligt arbejde, og så er det din opgave – sammen din Frivillighedsvejleder, dine venner og veninder – at være kreativ og skabe opmærksomhed om Projekt Frivillig på din uddannelsesinstitution.
Efterfølgende sender du så en lille beretning, gerne med billeder eller film, som vi kan lægge op på vores hjemmeside eller Facebookprofil. Og til slut kårer vi den bedste Agent dette halvår, som vinder en flot præmie.
Skynd dig og skriv, hvis du har en lille eventmager, kommunikator eller artist gemt i maven. Hjælp os med at slå et slag for Projekt Frivillig.
Forløbet varer fra september til december 2012 med løbende optag.http://www.projektfrivillig.dk/Webnodes/da/Web/PF/Forside/S%F8g+forl%F8b?id=11794

No comments:

Post a Comment